Despre noi

construction

       Firma INTEREXPO CONSTRUCT INSTAL SRL cu sediul in Bucuresti este o firma de constructii care ofera beneficiarilor nostrii servicii la cel mai bun raport calitate/pret prin personalul calificat, echipele noastre de profesionisti.Firma INTEREXPO SA a fost infiintata in anul 1993. In anul 2011 firma isi schimba denumirea  in INTEREXPO CONSTRUCT INSTAL SRL, fiind o societate cu raspundere limitata, avand ca obiect principal de activitate executarea lucrarilor de constructii civile/ industriale.

      Conducerea firmei este asigurata de o echipa cu experienta manageriala castigata de peste 15 ani de activitate in domeniul constructiilor. Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii optime in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte: constructia de case “la rosu”,constructia de case “la cheie” si nu in ultimul rand amenajarile interioare, toate acestea fiind oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere.

Intelegem ca fiecare client reprezinta o sansa de a ne arata maiestria si astfel sa devenim mai cunoscuti. De aceea va stam la dispozitie cu sfaturi si solutii viabile, lasandu-va sa decideti ce este mai bun sau mai potrivit pentru dumneavoastra.

Alte motive pentru care ati putea lucra cu noi sunt: raport pret-calitate excelent, atentia acordata fiecarui amanunt al constructiei, respectarea termenilor stabiliti, plata se efectueaza pe masura avansarii lucrarii, posibilitatea alegerii materialelor de constructie, posibilitatea avansarii lucrarii intr-un mod rapid.

Asadar compania noastra va ofera posibilitatea de a opta pentru tipul de serviciu pe care il doriti, fiind capabili sa ducem o lucrare la final intr-un timp scurt si avantajos pentru dumneavoastra.

Acest site se doreste a fi, doar, o succinta prezentare a posibilitatiilor societatii noastre, un portofoliu de servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, pe care il punem la dispozitia dumneavoastra.

Noi suntem partenerul ideal de care aveti nevoie, pentru realizarea obiectivelor, pe care doriti sa le realizati. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic , prin mail sau prin pagina de contact .